Astazi va propun o reteta inedita - supa de morcovi cu portocale. Supa de morcovi si portocale este o supa crema, foarte usoara, cu o tenta usor picanta, saraca in grasimi, pe care intreaga familie o va savura. Supa o pot manca si veganii intrucat nu contine carne sau produse lactate.
Morcovii sunt foarte dulci, de aceea si gustul mancarii va avea o tenta dulce, dar si usor picanta.
Uneori este bine sa incercam gusturi noi, sa ne bucuram papilele gustative, si sa simtim aromele. Este o supa care merita savurata.
Ingrediente:
- 2 lingurite de ulei de masline, sau ulei de floarea soarelui- 1 praz
- 500 gr de morcovi
- 2 buc de cartofi
- 1/2 lingurita de coriandru
- un farf de cutit de chimion
- 300 ml suc de portocale
- 500 ml de supa de legume ( sau apa)
- sare si piper proaspat macinat
Preparare:

Se poate servi si cu o lingura de iaurt.
Va doresc pofta buna si incercati cu incredere supa - este delicioasa.